Økumenisk Kirkevandring
1. marts 2024

Som optakt til den stille uge – uge op til påske – inviterer Økumenisk Komite igen i år Palmesøndag den 24. marts 2024 kl. 13.00 til kirkevandring med efterfølgende kaffe.

Vandringen går fra Sct. Nicolai Kirke til den Katolske Kirke og slutter i Pinse Kirken. Vandringen fører deltagerne gennem påskens drama, Jesus hyldest som konge Palmesøndag, disciples forræderi, Jesus lidelse og død på korset Langfredag og hans opstandelse Påskemorgen. 

Arrangøren er Økumenisk Komite i Svendborg. Ordet kommer af det græske ord oikoumene, der betyder “den hele beboede verden”. Den økumeniske bevægelse er betegnelsen for bestræbelserne på at skabe en samtale mellem verdens mange kirkesamfund. Målet med samtalen er ikke, at alle skal være ens, men at kirkerne gennem samtale lærer hinandens holdninger og perspektiver at kende, så fordomme nedbrydes og tilliden og samarbejde vokser.

Andre Nyheder

AKTIVITETER