Hjerterummet – et helle for unge
13. oktober 2023

Målet med Hjerterummet er at tilbyde et helle fra en travl hverdag med krav om at gøre og præstere, hvor unge mellem 15 og 25 år sammen kan opbygge et tillidsbaseret ungefællesskab, hvor man i tryghed og indbyrdes forståelse, kan dele de ting, man hver især tumler med. Det kan være eksistentielle spørgsmål såvel som mere dagligdags problematikker.

Alle unge er velkomne og en vigtig kongstanke er, at der ikke er krav om at tro på eller mene noget bestemt. Det er et frirum med plads til tvivl, undren og eftertanke, og i særdeleshed til at være det menneske, man nu engang er. Det kan være, man samles om en kreativ aktivitet, et spil eller tager et emne op til debat.

Så kom og vær med 1. søndag i måneden kl. 14.30-16.30. Tilmelding skal ske senest dagen før

Hjerterummet finder du i HUSET, Frue Kirkestræde 4, lige ved siden af kirken. Anna og Emma tager imod når du kommer.

Unge-ambassadører

Skriv/ring til pigerne for tilmelding og, hvis du vil vide mere.
Anna: 3024 2797 – Emma: 5189 6599

Kirke- og kulturmedarbejder Susanne Maria Brohave er tovholder. Tlf: 2444 1161.

Andre Nyheder

AKTIVITETER