Ny provstisekretær
10. oktober 2023

Hvem er jeres nye provstisekretær?

Per Høegh, 64 år, bor i Ørbæk og er gift med Trine.

Mit kendskab til kirkelivet er ret bredt, da jeg i dag sidder i menighedsråd, provstiudvalg og bestyrelsen i menighedsrådsforeningen på Fyn.

Jeg brænder for at skabe forandring sammen med andre i et team, hvor effektivitet, fleksibilitet, tillid og humor er de grundlæggende værdier. Jeg trives i både med- og modvind og føler mig godt tilpas på en brændende platform, hvor der skal løses forskellig artede opgaver.

Snart starter min oplæring i folkekirkernes mange administrative systemer, så jeg kan blive klar til at rådgive og vejlede menighedsrådene i jeres vigtige arbejde.

Det er med glæde, og en smule spænding, jeg ser frem til at lære de mange nye samarbejdspartnere i Svendborg Provsti at kende.

Andre Nyheder

AKTIVITETER